JOŠ JEDNA GENERACIJA VRTIĆANACA ISPRAĆENA U ŠKOLU

U kino dvorani Brdovec, dana 6.6.2024. godine, Dječji vrtić Videk održao je završnu priredbu svoje najstarije generacije, predškolaraca, koji su svojim veseljem i razigranošću uveselili sve prisutne roditelje, bake, djedove, prijatelje i svoje tete.

Ravnateljica vrtića Dina Rendulić svima je zaželjela dobrodošlicu te podijelila zahvalnice svima koji su bili zaslužni za provedbu još jedne uspješne godine u vrtiću Videk. Također, načelnik Alen Prelec pozdravio je prisutne, poželio djeci i roditeljima uspješnu jesensku školsku godinu, ali se i zahvalio ravnateljici Rendulić na uspješno odraženih četiri godine u vrtiću te joj poželio sretan odlazak u zasluženu mirovinu.

Pred prepunom dvoranom kina vrtićke skupine Jaglaci, The Dogs, Bubamare i Žabice pokazali su što su naučili, a sve prisutne, sigurni smo, vratili su u neke jednostavnije i bezbrižnije dane.

Mi im želimo da im prijelaz iz vrtića u školu prođe što bolje i kako su oni sami rekli: „I dragi prijatelji, sada krećemo u školske vode“.